KNUFFEL: Eywa le bois des loups

     Geslacht: teef

     Geboren: 15 juli 2015

    Kleur/vacht: zwart/bruin, langstokhaar

    Hoogte: in groei

   Stamboom: ADRV-eV

   Vader: Zyrano von der Noriswald ( HD en ED vrij) ° 08/11/2007

   Moeder: Aisha le bois des loups (HD en ED vrij) ° 19/05/2012

   HD en ED beoordeling : Eywa is de knapste helaas niet voor de fok!

   Show:

Eywa in het kort:

Geboren in Moelingen in onze eigen kennel, samen met 4 zusjes en 5 broertjes. Nathalie had het opnieuw moeilijk om een goede keuze te maken in het nest, allemaal even schattig en natuurlijk allemaal hun eigen karakter, ik heb haar en de rest van de familie kunnen overtuigen, hihi, ondanks mijn sterk karakter. Nathalie heeft me gehouden omdat ik straks oma Giddy misschien mag gaan aflossen voor de fok, zij krijgt dit jaar voor het laatst een nest.

Inmiddels ben ik 7 maanden en ben ik al behoorlijk groot, ik doe eigenlijk net hetzelfde als mama Aisha , als we gaan wandelen hang ik me aan de halsband en probeer ik zo te volgen of te rest te remmen ;-)

Ik heb ook een aantal karakter trekjes van oma Giddy en mama Aisha; zo ben ik een grote knuffelaar, nog meer dan Giddy en Aisha, daar is baasje natuurlijk niet treurig om ;-)), ik ga languit over iedereen heen liggen

Inmiddels heb ik ook geleerd dat ik de kippen, poes en rest van het huishouden moet respecteren, maar toch moet ik nog veel leren en daarom ga ik met Marine naar de hondenschool.

Helaas ben ik door mijn oortje links dat niet altijd goed rechtstaat niet geschikt voor de fok !! Maar nathalie wil mij gewoon houden als knuffelbeer :-)

   Eywa le bois des loups

      Ras: oudduitse herdershond

3 maand

Niets van deze website mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder toestemming.

     

Moeder:

Aisha le bois des loups

Vader:

Zyrano von der Noriswald