B nest week4

     

Week 4

 

22-23 feb: we hebben afgelopen weekend veel meegemaakt, heeeeeeel veel bezoek gehad, dit was erg vermoeiend voor ons, telkens weer moesten we proberen onze nieuwe baasjes gelukkig te maken door rond te springen, af en toe een te blaffen cq grommen, maar we werden allemaal ook in de watten gelegd, we hebben er een hoop knuffels bij, hoe die binnen enkele weken gaan uitzien is nog maar de vraag, we hebben er al een paar wat kleinere gemaakt met ons allen en onze vlijm scherpe tandjes. Onze tandjes hebben ook aan veel nieuwe baasjes laten voelen, ;-), we hebben ook gehoord dat sommige onze naam gaan veranderen, :-( , we weten nog niet of we dan wel gaan luisteren , hihihi.

 

voila met onze knuffels, nu nog intact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We proberen goed onze best te doen om op de puppietrainer te plassen en te poepen, als we in de werpkist zitten lukt dat aardig, eens erbuiten is dat veeeeel minder, dan laten we ons plasje makkelijk op de tegels lopen.

 

We werden ook voor de tweede maal ontwormd, wederom van dat vies spul, maar Nathalie heeft onze deze keer gefopt, ze had het in de pap gemengd, daar hebben we niets van gemerkt, of toch niets laten blijken ! Pap eten gaat ons nu zeer goed af. Aisha mag alleen nog onze restjes op eten, we drinken wel nog bij mama, maar die heeft het moeilijk met onze tandjes en nageltjes ( deze zijn wel geknipt, maar dat doet toch nog pijn). Maar Nathalie zorgt goed voor Aisha, door haar regelmatig in te smeren en op die manier de pijn te verzachten.

 

18Feb: we zijn aan het aftellen, binnenkort komen onze toekomstige baasjes op bezoek, spannend! Aisha heeft het afgelopen dagen wat moeilijk, mn onze scherpe tandjes en scherpe nagels hebben de onderbuik erg toegetakeld, maar dmv zalf gaat het nu al wat beter. we lopen regelmatig rond in de kamer, spelen veel maar slapen ook nog veel! We zijn begonnen met pap eten, hmmmmm lekker. We hebben een filmpje gemaakt, kijken maar!

 

http://youtu.be/uq1Naqw2bBc

Gedekt 23/11/2013 - PUPS verwacht 25/01/2014

=

B-nest

24/01/2014 geboren

alle pups besproken

X

Aisha du Bois des Loups Zyrano von der Noriswald

HD vrij en ED vrij HD vrij en ED vrij

°19/05/2012 °08/11/2007

volg de groei per week door op bovenstaande week te klikken

Niets van deze website mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder toestemming.

2 fev 2014 : allen samen

8 feb: eerste keer ontwormt, bah!

     15 feb

22-23 feb: kennis gemaakt met onze baasjes en ontwormd voor de 2de maal