B nest week6

Gedekt 23/11/2013 - PUPS verwacht 25/01/2014

B-nest

=

24/01/2014 geboren

alle pups besproken

X

Aisha de bois des loups Zyrano von der Noriswald

HD vrij en ED vrij HD vrij en ED vrij

°19/05/2012 °08/11/2007

Week 6

 

7 maart : vandaag is veearts Serge weer eens op bezoek geweest, samen met zijn assistente cq studente. Zij waren beiden onder de indruk van hoe goed wij het stellen en natuurlijk Aisha ook. ze kwamen even voorbij voor minder leuke dingen, we kregen onze eerste vaccinatie en we werden gechipt, verder werden we allen grondig nagekeken, allen hebben we onze tandjes moeten laten kijken, de jongens kreeg nog wat extra aandacht ! gelukkig zat overal alles op zijn plaats. omdat het zo leuk is buiten , doet nathalie onze regelmatig naar buiten gaan en de meeste van ons weten dat het niet alleen om te spelen is maar ook voor onze grote of kleine behoefte.

 

Nathalie heeft veel werk gehad met alle paspoorten en inschijffomulier voor het chippen in orde te brengen, daar was veearts Serge was hier natuurlijk er blij mee.

 

gezien het prachtige weer spelen we al verschillende dagen buiten, onder het toeziend oog van mama Aisha, die speelt natuurlijk ook graag mee, maar ze laat ons bijna niet meer drinken. We profiteren er ook van om dan ons plasje en de rest ook in de open natuur te doen, we hebben al kennis gemaakt met bevroren gras, brrrrr wat is dat koud aan onze pootjes. Vandaag ook voor de vierde maal al ontwormt, Nathalie heeft pasta genomen, dat gaat veel vlotter , sommige vinden het nog steeds vies ! we wegen rond 4 kg .

Niets van deze website mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder toestemming.

2 fev 2014 : allen samen

8 feb: eerste keer ontwormt, bah!

15 feb

1 maart