C nest week4

     

C- nest : 5 feb 2014

      x      

Giddy van Chika's erf              Zyrano von der Noriswald

HD vrij en ED vrij                           HD vrij en ED vrij

°14/01/2010                                      °08/11/2007

Volg onze groei door op bovenstaande weken te klikken

week 4

 

7 maart: Vandaag is de veearts even op bezoek geweest, samen met zijn studente, ze waren erg tevreden over onze groei en hoe we er uitzien.

 

Gezien we vandaag ook al weer ruim 4 weken oud zijn werden we opnieuw ontwormt, het ging vlotter dan de eerste keer omdat Nathalie pasta had genomen. We wegen rond de 3kg; eten nu elke dag goed onze pap en spelen samen in de keuken onder het toeziend ook van mama Giddy. We tellen af, komend weekend maken we kennis met onze nieuwe baasjes, we zijn erg genieuwd waar en bij wie we terecht komen.

 

We zijn inmiddels aan onze 4de week begonnen; we groeien als kool en wegen rond 2500g, zijn sinds vandaag ook met pap begonnen, hmm wat lekker, wat andere smaak dan de melk van Giddy. Nathalie heeft ons vandaag de nageltjes geknipt want die waren heel scherp en dat deed erg pijn bij mama, buiten dat onze tandjes ook elke dag groter maar ook scherper worden. We spelen veel samen en het rondwandelen gaat ook steeds beter. Zoals onze halfbroertjes en -zusjes hebben we ook onze carnavalsstoet gedaan, alaaaf.

 

 

http://youtu.be/MwNPUF6BKZc

Cyrano Cass

Chanel Cannoe

Celvin Camel

Niets van deze website mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder toestemming.

Cyrano net geboren !

Giddy, Chanel en the boys

Nathalie en haar Valentijn

1 maart