C nest week7

     

C- nest : 5 feb 2014

         x    

Giddy van Chika's erf            Zyrano von der Noriswald

HD vrij en ED vrij                               HD vrij en ED vrij

°14/01/2010                                       °08/11/2007

Volg onze groei door op bovenstaande weken te klikken

WEEK 7

onze laatste week samen, we zijn inmiddels gechipt en hebben onze vaccinatie gekregen, voor sommige store binken geen pijn , andere moesten even piepen, maar het was zo weer vergeten; onze laatste dagen zijn geteld bij mama Giddy, zij komt nog af en toe een kijken, maar aankomen mogen we niet meer, dan gromt ze op ons, ook als zij aan het eten is dan wil ze hebben dat we niet in de buurt komen, zij is alfa en dat moeten wij leren begrijpen.

Veearts Serge vind ons erg goed uitzien, sommige zijn zelfs een beetje aan de mollige kant, maar eens straks bij hun baasjes, dan komt dat wel in orde, dan krijgen we ons dagdosis en kunnen we niet alles snel binnen schrokken in de hoop dat we nog meer krijgen omdat Nathalie toch niet weet wie het meeste heeft gegeten.

Bij sommige van ons beginnen de oortjes zich al een beetje te zetten, als we rond rennen durven sommige oortjes zich als eens rechtop te zetten.

onze laatste fotoshoot is een ramp geweest, we zijn zo gek en speels dat het maar niet lukte om iedereen op een nette manier op de foto te krijgen, dan maar wild ! we lijken toch erg op mama Giddy, niet ?

 Cyrano                                                                        Cass

Cyrano net geboren !

Giddy, Chanel en the boys

Nathalie en haar Valentijn

1 maart

Tom leert Camel en Chanel rijden cq stil zitten.

  Chanel                                                                       Cannoe

  Celvin                                                                         Camel

broeder en zuster liefde ten top, dit kunnen ze de komende jaren gelukkig samen blijven delen, Chanel en Camel in volle actie. eerste even op elkaar grommen en dan lief naast elkaar lopen.

Niets van deze website mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder toestemming.