D nest week 4

D-nest week 4

Geboren 2 juli 2015

alle pups besproken

                       

              X         

het D nest gaat naar de volgende plaatsen:

Alken, Bilzen, Buggenhout, Eeklo, Rillaar en Rumst.

Giddy van Chika's erf Zyrano von der Noriswald

 

HD vrij en ED vrij HD vrij en ED vrij

 

°14/01/2010 °08/11/2007

2 juli 2015 : Giddy samen met Drea, Diane Dina, Dyrano, Doug en Den

9 juli 2015: Giddy waakt over de bende die al goed gegroeid is !

16 juli 2015 : we beginnen de werpkist aardig te vullen

Dekking 27 april 2015 - Echo 1 juni 2015

23 juli: voila onze 4de fotoshoot , lopen gaat steeds beter, nog waggelend, maar wel snel genoeg om het de fotograaf moeilijk te maken ;-)), het gras al snuffelend leren kennen. We spelen steeds meer onder elkaar en grommen dan natuurlijk ook wel eens op elkaar

 

Drea Diane

Dina Dyrano

Doug Den

24 Juli : vandaag vor het eerst pap geproefd, voor sommige was het een smulpartij voor andere was het even grimassen trekken, maar uiteindelijk wel allemaal met onze vlijmscherpe tandjes gesmuld.

25 juli : wat een slecht weer , niet naar buiten geweest, jammer

26 juli : heerlijke pap buiten gegeten, niet zo gulzig als gisteren, waarschijnlijk dat mama Giddy ons net wat teveel had gegeven. Lekker rondgelopen en zitten snuffelen, veel nieuwe geuren buiten. Mama Giddy is niet zo lief geweest vannacht, ze heeft de puppytrainer aan flarden getrokken.

We tellen af om kennis te maken met onze toekomstige baasjes de komende week :-))

28 juli: we hebben ontdekt hoe we kunnen ontsnappen uit de werkkist, het zijn steeds de "vrouwen" die op stap willen , we houden ook alles goed in de gaten nu, spelen veel met elkaar en grommen ook regelmatig op elkaar, pap eten gaat ons steeds beter af, we maken er wel telkens een zootje van pootjes in de bak en dan met pap eraan rondlopen .

29 juli: vermoeiende dag, 2de maal ontwormd het is nog steeds vies, bahhhh en tevens hebben de meiden al kennis gemaakt met 2 baasjes, wat was dat spannend voor iedereen, we deden ons best om onszelf te verkopen, makkie natuurlijk als ze er zo schattig uitziet ;-))

=

Niets van deze website mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder toestemming.