E nest week 1

Copyright © All Rights Reserved

 

Dekking : 14 mei 2015 - echo 13 juni 2015

=

E -nest week 1

Geboren 15 jul 2015

pups al besproken

       X       

Aisha de bois des loups                      Zyrano von der Noriswald

15 juli: eerste teefje is geboren om middernacht, dus vanaf nu en de komende uren zijn we druk in de weer. woelige nacht en ochtend, met vreugde en helaas ook verdriet, verder vandaag rustdag verder voor iedereen , toekomstige baasjes zullen we morgen contacteren. 5 reutjes en ook 5 gezonde teefjes zijn het geworden, netjes en eerlijk verdeeld! Helaas was er weer een dood reutje als nakomeling, jammer hij zal zijn halfbroertje vergezellen. Veearts Serge en Nathalie hebben nog geprobeerd te reanimeren maar helaas, hartje stond stil.

Klik voor eerste filmpjes op naam van het E nest en de geboorte van Elona.

16 juli: eerste 24 u zijn goed verlopen, sommige zijn wat gezakt in gewicht , maar de meesten zijn al iets zwaarder, mama Aisha doet het perfect, ze wordt wel afgemat door de 10 hongerige mondjes !!

ELLY ELONA

ENJI ENZA

ERAGON ERANO

EGY EROS

EYY EDEN

17 juli: alles verloopt vlotjes, mama Aisha heeft steeds meer melk en we komen nu ook allemaal aan in gewicht.

Vandaag nest controle gehad van de ADRV, allen hebben we een goed rapport gekregen, goed voorzien van oren en poten ;-)). Mama Aisha ziet wel af met het warme weer en de 10 dorstige mondjes.

18 juli:melkproductie steeds beter op gang, dat ziet Nathalie aan de gewichtstoename van ons , mama Aisha ontfermt zich zeer goed over ons.

19 juli: movie time , wat een drukte , kijk maar http://youtu.be/4ItKxn8qv8Y . Qua gewicht gaat het prima met ons, de een komt de ene dag wat meer bij dan de andere, we gaan gelijk op, we hebben energie genoeg , dat zien jullie aan onze beweeglijkheid ;-))

20 juli: we komen langzaam aan in gewicht, slapen overdag veel en eens als het donker wordt beginnen we hels kabaal te maken, we zijn echte nachtraven, niemand van de 10 doet onder, we lossen elkaar goed af, we zijn echt vermoeidend voor de buurt ;-))

21 juli: feestdag, we zijn al een week, we komen gemiddeld 40g bij per dag, gaat natuurlijk iets minder snel dan bij de buren ;-)). niet erg later halen we ze wel in en zijn we toch even groot !

22 juli: slapen eten drinken, groeien, we zitten tussen 700 - 900g, de nachten zijn ook wat rustiger aan het worden, oeffff, volg ons verder op week 2

 

 

Aisha vlak na de geboorte van de laatse met : Elly, Elona, Enji, Enza, Eragon, Erano, Egy, Eros, Evy en Eden

 

 

24 u later, Aisha controleert of ze er allemaal zijn en regelmatig drinken