E nest week 2

Copyright © All Rights Reserved

 

Dekking : 14 mei 2015 - echo 13 juni 2015

=

E -nest week 2

Geboren 15 jul 2015

pups al besproken

       X       

Aisha de bois des loups                      Zyrano von der Noriswald

23 juli: we zijn inmiddels een week oud, wat een verschil weer op een week tijd, kijk maar op onze groepsfoto, mama Aisha is een toppertje ;-))

24 juli: we beginnen al goed door de werpkist te kruipen en zijn een stuk rustiger, waarschijnlijk heeft mama genoeg eten voor iedereen nu !

25 juli: sommige komen al eens iets meer bij in gewicht dan de anderen, met name de gulzige ;-), morgen terug fotoshoot en movie time

26 juli: met wat vertraging onze 2de fotoshoot, inmiddels hebben we allemaal al bijan onze oogjes open en wegen we tussen de 900 en 1200g, niet slecht voor ons 10 samen. We hebben ons ook nog laten filmen, al etend, maar niets zeggen, mondjes vol, dus niet netjes ! http://youtu.be/w3S9bbYqr2E

ELLY ELONA

ENJI ENZA

ERAGON ERANO

EGY EROS

EYY EDEN

28 juli: we zitten allemaal over de kilo, beginnen steeds beter te lopen, voor zover je het lopen kunt noemen, het is meer waggelen of nog beter vallen en opstaan, tijdens de afgelopen nacht hebben er weer een paar hun dorstige bek open getrokken, wat een lawaai.

29 juli: Ook wij hebben voor het eerst dat vieze goedje moeten proeven, maar goed we moeten ontwormd worden en dat is echt niet voor ons plezier, mama geeft het geode voorbeeld dus volgen we ;-))

 

 

Aisha vlak na de geboorte van de laatse met : Elly, Elona, Enji, Enza, Eragon, Erano, Egy, Eros, Evy en Eden

 

 

24 u later, Aisha controleert of ze er allemaal zijn en regelmatig drinken

26 juli:

bak vol en alle mondjes vol ;-))