E Nest

Copyright © All Rights Reserved

 

Dekking : 14 mei 2015 - echo 13 juni 2015

=

E - nest

verwachte werpdatum 16 jul 2015

pups al besproken

       X       

Aisha de bois des loups                      Zyrano von der Noriswald

13 juni: echo, Nathalie gelukkig , ik wist het natuurlijk al , nu lekker genieten smaken met mama Giddy van onze zwangerschap.Ben wat kilo's kwijt, denk dat de pups met een beetje opvreten , hihi

24 juni: laatste grote wandeling samen met mama Giddy, die moet nu langzaam aan doen.

29 juni: ik hoor mama Giddy puffen, maar nog steeds niets, ik puf zlf natuurlijk ook met dit warm weer

2 juli:vannacht vanalles gehoord en weer tante geworden, Yes ik heb er wel wat moeite mee als ik de pups hoor janken, draai dan met mijn oren alle kanten op, het is nog niet van mij, jammer

3 juli: nacht iets rustiger geweest hoor af en toe dat de halfbroertjes en zusjes honger hebben . Lekker gaan wandelen in alle vroegte met dit weer.

4 juli: Nathalie heeft gelukkig weer wat meer tijd voor met mij te knuffelen, ze is natuurlijk druk in de weer geweest met Giddy.

5 juli: rond en gezond, puffende de dag doorkomen, gelukkig is er airco , wandelen gaat we stuk trager, buikje begint wat in de weg te zitten.

6 juli: op controle geweest bij veearts Serge, al de kilo's die ik was kwijtgeraakt in het begin zijn er nu weer bij ;-((,

7 juli: bewolkt in Voeren, maar wel erg benauwd, dus lekker binnen samenmet Oma Lady , gelukkig kan ik voorlopig nog regelmatig met haar spelen gezien ik nu niet meer met Giddy ga wandelen.

8 juli: Nathalie en Jef hebben vandaag de werpkist voor me geïnstalleerd, ben er al even in gaan liggen , ligt niet slecht met mijn dik buikje, nu nog wat dagen geduld hebben, met dit frisse weer is dat niet zo erg ;-))

9 juli: lekker in mij kist geslapen vannacht, gaat me goed,

10 juli: wandelen gaat aan een slakkengang, maar het gaat wel, slaap de rest van de dag lekker veel, leg me regelmatig buiten in het gras in de volle zon, beetje bij bruinen ;-))

11 juli: dag 58 dus vanaf nu is alle mogelijk, rechtkomen gaat steeds moeilijker, bolle buik zit wat in de weg en is zwaar.

12 juli: eten gaat nog, slapen ook, zelfs heel goed, lig vaak languit te puffen in de keuken of lekker buiten.

13 juli: bolle buik , dus alleen maar rusten

14 juli: erg onrustig vandaag, heb nietg gegeten, om 23u25 is vruchtwater gebroken, dus we zijn vertrokken, nu afwachten wat het allemaal wordt, volg vanaf nu op week 1

Mijn zus Ayla Tom met A nest

 

 

 

Aisha in afwachting van onderstaande :

 

 

wandeling 24 juni , voel me goed en wat kilo's afgevallen

9 juli, Aisha in de

geïnstalleerde werpkist

13 Juli, Bolle buik van Aisha